Vriendenkring "Al Tegoare"

Alle info ivm Made for FitnesDe vriendenkringen van Stad Veurne en OCMW gaan samenwerken, de officiële start is op 25 november 2017. Samen hebben we beslist om nu al onze activiteiten open te stellen voor alle personeelsleden die werken voor stad Veurne en OCMW.


1. Sportmaand BBB april 2018

Vier dinsdagen op een rij kunnen jullie een les BBB (Billen, Benen, Buik) bijwonen gegeven door Rita. Afspraak om 19u30 in de Zonnebloem op 3, 10, 17 en 24 april

Voor deze lessenreeks betaal je 20 euro voor de 4 lessen en voor één losse beurt betaal je 6 euro.

Op die manier word je klaargestoomd voor de lente en steun je een goed doel, want de opbrengst gaat integraal naar de organisatie Vleugels van Hoop (zie website http://www.vleugelsvanhoop.be). We rekenen op een massale aanwezigheid zodat we een mooi bedrag kunnen schenken.

Dit is niet enkel voor personeelsleden, iedereen mag meedoen en is welkom! Breng dus gerust je vriend/vriendin en/of de hele familie mee!

Rita zorgt ervoor dat alle oefeningen op hippe muziek voor iedereen haalbaar zijn. Dus haal je Beste Beentje Boven en kom meedoen!

Ben je niet zo’n BBB fanaat? Geen probleem, je kan er ondertussen ook aan curling doen. Hiervoor betaal je 3 euro per keer en 10€ voor de 4 keer samen.

Inschrijven voor de BBB mag aan het onthaal van de Seylsteen maar is niet echt nodig. Kom gewoon naar de Zonnebloem om 19u15 en breng een flesje water en eventueel een matje mee als je er ééntje hebt.

Voor de curling vragen we je om in te schrijven omdat we moeten kijken hoeveel curlingmatten we moeten klaarleggen! Dit kan via onthaal@veurne.be of 058 33 55 00 of kom gewoon langs bij Rita en Ann aan het onthaal, St. Denispaats 16.

2. Afterworkparty 17 mei 2018

When?    donderdagavond 17 mei tussen 16u30 en 22u.
Where?   De Doze in de Noordstraat
Who?      voor alle werkende personeelsleden

Wat kan je verwachten?
Gratis frietjes en snacks van ’t frietkot (de vriendenkring bekostigt dit helemaal) en drankjes aan een heel democratisch prijsje!

We voorzien ook een tof muziekje en zo kun je na het werk alle stress loslaten. Kom samen gezellig met je collega’s een glaasje drinken en een frietje stekken.

Omdat we het aantal moeten doorgeven voor ons frietkotje is het wel nodig dat je laat weten of je er bij wil zijn. Inschrijven vóór 14 mei is dus zeker noodzakelijk!

Geef je naam en vermelding ocmw personeelslid door aan het onthaal Seylsteen 058/33.55.12 of via onthaal@veurne.be3. Tennistornooi + BBQ 23 juni 2018

Wat: dubbel tennistornooi met geleide loting volgens klassement.
Voor wie: alle personeelsleden van OCMW en stad, gezinsleden vanaf 16 jaar.
Waar: Tennisclub bachten de kupe - Noordstraat 162 - 8630 Veurne

Deelname prijs: 5€ per persoon

Mogelijkheid voor wie niet kan tennissen om een initiatieles te volgen, les wordt gegeven door de trainers van de tennisschool. 4 personen per lesuur.

Afhankelijk van de inschrijvingen kunnen we pas later het tijdstip doorgeven wanneer de lessen zullen plaatsvinden, mensen die zich inschrijven moeten hiermee wel rekening houden. ( tussen 10-18u)

Wat meebrengen initiatieles?
-      sportieve kledij en sportschoenen bij voorkeur vlakke zolen ( geen loopschoenen)
-      (eventueel je eigen tennisraket)
-      fles water en handdoek
-      mogelijkheid om te douchen

Aansluitend vanaf 19u receptie en BBQ
Volwassenen: 20€ + 1 aperitief inbegrepen
Kinderen tot 12 jaar 10€ + 1 drankje
Kleine kinderen: broodje met worst 3€
De plaatsen zijn beperkt, dus wie eerst inschrijft… - inschrijfformulier hier


4. Shoppingdag 3 juli 2018 - Maastricht


5. Weekend teambuilding 15-17 september 2018
Er wordt opnieuw een weekendje teambuilding voor personeelsleden georganiseerd van vrijdag 14 tot zondag 16 september.

Na 4 jaar Durbuy willen de trekkers van deze activiteit het eens over een andere boeg gooien en gaan ze op verkenning in het mooie Malmedy.

In een rustig gedeelte van het dorp is de volledige rechtervleugel (200 m2) van een gerenoveerde boerderij ingericht als praktische vakantiewoning. Zo vind je hier speeltoestellen, ping-pong, een basketbalnet en de mogelijkheid om mountainbikes te huren. De boerderijvleugel bevindt zich in de prachtige regio van het natuurgebied de Hoge Venen. De regio kenmerkt zich door stuwmeren en vele actieve mogelijkheden in iedere seizoen. Het huis bevindt zich op 200 meter van het vertrekpunt van de bewegwijzerde fiets- en wandelroute Ravel Waimes St Vith. Dit is de link naar de woning. https://nl.belvilla.be/vakantiehuizen/belgie/weismes-20-personen-BE-4950-99?arrival_date=2018-08-31&stay_id=wk&pax=20&uad=1&uls=1

Deze woning is geschikt voor 20 personen. De prijs is €150 per persoon. Hierin is het vervoer, het verblijf, de activiteiten, maaltijden en drank inbegrepen!

De activiteiten zullen ter plaatse gereserveerd en voorgelegd worden. Niemand is uiteraard verplicht om aan alle activiteiten deel te nemen.

Vertrek op vrijdag 14/9 om 13u aan de Doze in de Noordstraat.

Meer info bij Sandra Leye en/of Dieter Coutteau. Inschrijven via dieter.coutteau@veurne.be

Het wordt in ieder geval weer een heel tof weekend! Wie er de vorige edities bij was kan enthousiast getuigen!

Deze activiteit is enkel voor de werkende personeelsleden.6. Tweedehands beurs 20 oktober2018


7 Kaasavond 27 oktober 2018


8 Sint Maarten feestje 9 november 2018


9. Personeelsfeest 17 november 2018


10. Daguitstap zaterdag 8 december 2018 - Londen


11.  KAARTEN PLOPSALAND
Toegangskaart: 26,50 € (kassaprijs 36,50 €)
Gratis toegang voor kinderen tot 85 cm.
Kinderen tussen 85 cm en 1 m betalen € 10,99 aan kassa.
Deze kaarten kan u vanaf nu online bestellen. Vraag je toegangscode!

13.  KAARTEN PLOPSAQUA
Er kunnen doorlopend toegangskaarten voor Plopsaqua aangekocht worden aan een voordelig tarief.
De prijzen:
Toegangskaart: 15,00 € (kassaprijs 20,00 €)
Kinderen tussen tot 1 m betalen € 10,99 aan kassa.
Indien u kaarten wenst, gelieve ze tijdig aan te vragen! (bij Chantal). De kaarten dienen cash betaald te worden!

© OCMW Veurne / Comsa! / Sitemap